Even voorstellen

 

Voorstellen

Welkom op de site van 2Believe Coaching! Naast coach bij 2Believe Coaching ben ik getrouwd, moeder van drie prachtige meiden en werkzaam in de verpleging. Eigenschappen die mij kenmerken zijn, verbinding maken, eerlijk, liefdevol confronterend en gedreven. Met deze eigenschappen ondersteun en verpleeg ik al jarenlang mensen in de zorg. Steeds vaker kwam het besef dat ik meer wilde. Namelijk mensen ondersteunen en helpen, maar wel op een andere manier.

Van kinds af was ik al gefascineerd  door paarden. Ik wist gewoon dat ze bijzonder zijn. Vanaf mijn jeugd heb ikzelf, eerst pony's en later paarden gehad. Vanaf dat moment heb ik meerdere malen zelf ervaren hoe krachtig en bijzonder paarden zijn. Hoe goed ze je aanvoelen en kunnen steunen, maar ook de belangrijke lessen ondervonden als ze je iets proberen duidelijk te maken.

Vanuit deze ervaringen en het feit dat ik graag mensen wil helpen door middel van coaching, heb ik ervoor gekozen een opleiding tot Paardencoach te gaan volgen. Dit heb ik gedaan bij het EOCP (Europees Opleidings Centrum Paardencoaches) Inmiddels heb ik mijn eigen coach bedrijf.

Dit alles doe ik met veel passie en plezier!

Ik geloof dat ons bewustzijn de sleutel is naar succes en geluk. We moeten leren hoe we ons bewustzijn kunnen gebruiken en hoe we het kunnen sturen. Daarbij wil ik ook jou graag ondersteunen. Ik hoop je samen met de paarden te ontmoeten bij 2Believe Coaching!

Een warme groet,

Judith Post