Ervaringen

 

"Fantastisch, wat een ervaring! Bijzonder hoe je met de juiste hulp in zo'n korte tijd zoveel kan bereiken!"

Simone v.N (persoonlijk ontwikkel traject)

 

"Wat ben ik blij met deze intense en mooie ervaring! De coachsessie heeft mij duidelijke inzichten gegeven waardoor ik heel anders met mijn onzekerheid kan omgaan. Ik zou het iedereen aanraden!" 

Annoniem (losse coach sessie met paard) 

 

 

 "Judith,Manus en Senna hebben mij geleerd te luisteren naar mijn eigen innerlijke stem. Door hun hulp kan ik nu veel beter mijn grenzen aangeven en sta ik steviger in mijn schoenen. Ik kan nu weer van mezelf houden en daar ben ik heel dankbaar voor!"

Marjolein v/d H (persoonlijk ontwikkel traject) 

 

 "Het is een super ervaring! Heel mooi om een keer mee te maken. Ik heb er heel veel van geleerd. Nu ga ik het op een voor mij goede manier doen!" Laurine (losse coachsessie met paard) 

 

 

 "Ik heb Judith leren kennen als een persoon die zich erg betrokken voelt bij de mensen die ze helpt. Ze is proffesioneel en heeft veel ervaring met mensen. Nadat ze de opleiding tot paardencoach bij het EOCP had afgerond , heb ik haar dan ook in het volste vertrouwen op mijn klanten ingezet. Daar heeft ze laten zien dat haar ervaring goed weet te combineren met het werken met paarden en daarbij integer te blijven naar mijn klanten. Mocht je overwegen om bij Judith coachsessies te volgen, twijfel dan niet langer en ervaar het zelf bij haar. Je zult geen spijt krijgen.

Deborah Smulders ( Be&Become en Europees Opleidingscentrum Paardencoaches) 

 

"Toen ik aan de coaching begon had ik een hele dikke muur om me heen. Nu aan het einde van dit traject is deze muur bijna helemaal verdwenen. Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel en kan ik gewoon lekker mezelf zijn. Het is voor mij echt een eye- opener geweest om dit traject te volgen. Heel erg bedankt, Judith, Senna en Manus!!"

Stefanie N. (Persoonlijk ontwikkel traject) 

 

"Samen met een vriendin heb ik deze workshop gedaan, ik vond het wel spannend gezien ik weinig met paarden heb maar voor deze workshop hoef je echt geen paardenliefhebber te zijn! Ik ben blij dat ik deze bijzondere ervaring heb mogen meemaken, het heeft mij veel inzichten gebracht. Judith doet haar werk met paarden vanuit liefde en passie, ze gaat respectvol om met mens en dier. Dit is ook in haar coaching merkbaar. De uitleg vooraf over het spiegelend gedrag van de paarden maakt de workshop compleet. Het is bijzonder hoe snel je dan ook dingen gaat zien bij de paarden als iemand anders een coaching krijgt. De lunch achteraf was uitstekend verzorgd. Dankjewel Judith voor deze prachtige ervaring!"

Jolijn Gouweleeuw (workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel") 

 

"Het Werken met paarden was voor mij onbekend dus stapte ik er blanco in. Het was voor mij een hele bijzondere ervaring te zien hoe  een paard mijn gedrag en gevoelens spiegelde. Het verschafte mij de inzichten die ik nodig had om verder te komen en het verleden los te laten. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet gelukt was in een gewoon 1 op 1 gesprek."

I. Altena -Gemeente Emmen- (Persoonlijk ontwikkeltraject voor Be&Become) 

 

"Vandaag Tijdens de workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel" heb ik mogen ervaren wat coaching met paarden inhoud. Geen gedraai of wollige woorden, een paard laat zien hoe jij dingen doet, wat je voelt, je kwaliteiten en je valkuilen zijn. Judith vertaalt het gedrag van de paarden en stelt op een directe maar respectvolle manier vragen zodat jezelf uiteindelijk tot een nieuwe inzicht komt. Heel mooi om te zien hoe het gedrag van het paard daarin mee verandert. Zo helder en praktisch kan coaching dus zijn, geweldig! Ik ben met een waardevol inzicht weer naar huis gegaan. Een aanrader voor iedereen, ook voor mensen die niet zoveel met paarden hebben of er zelfs een beetje bang voor zijn!"

Swaan Blaauw (workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel") 

 

"Bevestiging van hoe belangrijk het is om te luisteren naar je gevoel en andere bewustzijnslagen dan het verstand. Het paard geeft dit feilloos aan. Bevestigt je en brengt je dichter bij jezelf!

Marleen Onclin- Praktijk Equi-Libre  (workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel") 

 

"Heel mooi om te zien hoe paarden jou zien door hun ogen. Dat zorgt ervoor dat je heel erg bezig bent met wat je voelt en daardoor bij jezelf komt. Fijn om te voelen dat je er mag zijn!"

Albertine Bomhof (workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel") 

 

"Coaching met paarden bij Judith is heel bijzonder. In een fijne en veilige omgeving kun je aan de slag met je vragen. Er is ruimte voor wie je bent. De paarden geven heel eerlijk weer waar je mee worstelt."

Kathelijne van Beek- massage praktijk De Ontdekking (Workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel") 

 

"Dat paarden je spiegelen was bij mij wel bekend, maar dat het zo letterlijk was had ik niet verwacht. Een geweldige en bijzondere ervaring hoe een paard ons kan laten zien waar we mee worstelen. Judith als tolk tussen jou en het paard helpt je om datgene waar je mee worstelt onder woorden te brengen. Door het uit te spreken valt er een last van je af waar je je misschien niet eens van bewust was, maar die de paarden bij je naar boven hebben gebracht. 

Marleen Haarkamp (workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel") 

 

 

"Na jaren van "horen zeggen" zelf ervaren hoe het spiegelend vermogen van een paard in zijn werk gaat. Ik heb mijn ontzag en angst voor paarden zien en voelen veranderen in respect en liefde. Wat een natuurlijke wijsheid! Prachtig hoe Judith deze wijsheid vertaald en begeleid naar mijn levenspad. Dank daarvoor!"

Gerrit Nellissen (workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel") 

 

 

"Ik vond het spannend om aan de workshop deel te nemen. Bang om mezelf echt te laten zien? Dit kwam er dus ook uit. Leerschool voor mij om mezelf te laten zien zoals ik ben. Ik mag er zijn!"

Paulien v/d Horst (Workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel") 

 

"De workshop heeft een nog diepere impact voor mij gekregen. Ik heb silver het paard in mijn hart gesloten na een diepe meditatie. Deze merrie heeft mij voor het eerst in mijn leven laten ervaren en voelen dat de zachte kracht van het paard genezend is. Mijn angst ebt weg! Ze heeft me veel aanwijzingen gegeven en ze reist de komende tijd  met mij mee als metgezel. Ze kijkt erop toe of ik mijn hart wel blijf volgen en niet stiekem toch de andere kant op ren. Dankjewel Judith voor deze bijzondere workshop en dat ik Silver mocht leren kennen."

 Anne Nowee (Workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel")  

 

"De vraagstelling werd mooi verweven met het echte contact met het paard. Ongelooflijk hoe het paard is en laat zien wat er bij mij vanbinnen omgaat. Deze sessie heeft mij stappen vooruit laten zetten in mijn geluk. Een aanrader!!" 

Rosanne Wester (losse coachsessie) 

 

"Mijn 1e ervaring met paardencoaching is mij goed bevallen. Uitleg, presentatie en verwachtingen waren helder en duidelijk overgebracht door Judith Post. Met enige bezorgdheid ben ik de bak ingestapt waar merrie (Silver) al klaar stond. Mijn sceptische houding in het begin voelde zij goed aan. Ik werd van mijn plek geduwd met haar hoofd. Ze toonde geen interesse. Door dieper naar mijn gevoel te gaan en de vragen te beantwoorden van Judith merkte ik verschil in mijn eigen houding. Ook het gedrag van het paard veranderde. Wat een prachtige ervaring! Ik zie uit naar een 1-op 1 ervaring om nogmaals te voelen wat het met je doet. Dank Judith voor deze enerverende ervaring. Een aanrader voor iedereen! En een echte eye-opener. Hoe kan een paard mij nu "aanvoelen"? Met mijn eigen ogen heb ik het zien gebeuren hoe het paard op mij reageerde. Overduidelijk!"

Sandra Weijers (workshop "Jezelf zien met het paard als spiegel") 

 

"Onlangs heb ik een workshop gevolgd bij 2Believe Coaching en mogen ervaren hoe bijzonder het is om gespiegeld te worden door paarden. De reacties van deze imposante dieren op mijn aanwezigheid waren verbluffend en hebben me echt bepaalde dingen laten inzien. De professionele coaching van Judith maakte het totaalplaatje compleet. Ze heeft echt aandacht voor elk individu. Ik wist eerst niet goed wat ik er van moest verwachten maar na deze workshop wil ik iedereen aanraden het een keer te ondergaan. Judith, bedankt voor je kundige begeleiding en wellicht tot een volgende keer." Groet, Gerhard.

Gerhard (workshop "Jezelf zien met het paard als speigel")  

 

"Hoe de paarden en Judith mij hebben geholpen, kan ik bijna niet beschrijven. Heel duidelijk is dat je een spiegel wordt voorgehouden. Wil je hier niet in kijken en alles accepteren zoals het nu is, zal niets of niemand je kunnen helpen. Ben je bereid om in de spiegel te kijken en je eventuele tekortkomingen/problemen ook te zien en je wilt hier verandering in aanbrengen, kan ik iedereen aanraden om een traject op te starten. Wacht niet langer en neem de stap. Als je wilt veranderen, moet je accepteren dat het niet altijd even makkelijk zal zijn. Wanneer liefde en overgave samenkomen, is alles mogelijk!"

Simone Hanstede (coachtraject)