2Believe Coaching biedt de volgende workshops/trainingen aan: 

 

 

Workshop

 

Kennismakingsworkshop coachen met paarden

Donderdag 2 februari 2017 / Donderdag 9 maart 2017

9.30u tot 13.30u

 

Deze workshop is voor iedereen die graag een keer wil ervaren wat coaching met paarden is. Tijdens deze workshop krijg je meer inzichten in de mogelijkheden van het coachen met paarden en ga je zelf ervaren wat het voor jou kan opleveren. Het is vooral een leuke en laagdrempelige manier om jezelf beter te leren kennen en een unieke ervaring op te doen met de paarden. 

Locatie: Lochemsestraat 2a 7396 PJ Teuge

Kosten: € 65,00 p.p. incl. koffie/thee met versnapering en afsluitende lunch.

 

 

Workshop

 

In verbinding bij ziekte en verlies

Donderdag 19 januari 2017

10.00u tot 13.00u

 

Workshop speciaal voor vrouwen die te maken hebben met ziekte en verlies situaties. Wil jij (weer) in contact met jezelf komen of blijven en heb je te maken met een ziekte en of verlies situatie van jezelf of in je omgeving?

Voel je dan welkom om aan deze workshop deel te nemen!

Tijdens deze workshop mag je ervaren hoe het is om echt contact met jezelf te maken. Jezelf serieus te nemen en te ontdekken wat op dit moment belangrijk voor jou is.

Ik maak graag gebruik van de bijzondere eigenschappen van paarden om dit te onderzoeken. Paarden zijn zachtaardig, sociaal, doortastend, eerlijk en bieden steun en troost.

 

Locatie: Lochemsestraat 2a 7396 PJ Teuge

Kosten: € 55,00 p.p. incl. koffie/thee en versnapering

 

 

Workshop


Hoe gaat het met jou?


Zaterdag 4 februari 2017
10.00u tot 13.00u


Workshop speciaal voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar die te maken hebben met ziekte en/of verlies situaties in hun omgeving.
Wanneer er in de omgeving van het kind iemand ziek wordt of overlijdt heeft dat een enorme impact op het kind.
Bij 2Believe Coaching is er op zaterdag een speciale workshop voor kinderen die hiermee geconfronteerd zijn. Binnen een kleine en veilige groep gaan we samen kijken hoe het op dat moment met iedereen is? Er is ruimte om je verhaal te doen, en je gevoelens en emoties te delen. Er  is volop ruimte om de liefde,

foto kind coachingsteun en troost te ervaren van de geweldige paarden en pony's van 2Believe Coaching. Dit doen we door middel van spelletjes met de paarden, borstelen of gewoon lekker knuffelen.

Paarden zijn zachtaardig, sociaal, doortastend, eerlijk en bieden steun en troost.

 

Locatie: Lochemsestraat 2a 7396 PJ Teuge

Kosten: € 45,00 per kind incl. Limonade en iets lekkers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lijkt het je wat om aan een van deze workshops deel te nemen? Neem dan contact op met Judith Post. Ze is te bereiken op tel.nr: 06-45225366 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.