2Believe Care

2Believe Care is een onderdeel van 2Believe Coaching. 2Believe Care is er speciaal voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met ziekte en verlies. foto helende kracht 1-compri

Ieder mens krijgt op een gegeven moment in zijn of haar leven te maken met levensprocessen die te maken hebben met ziekte en verlies. Of het nu gaat om verlies van gezondheid, lichaamsfunctie, een geliefd persoon, werk, relatie of toekomstperspectief. Voor iedereen die hier mee te maken krijgt is zorgvuldige support onmisbaar. Deze situatie dwingt je tot een pas op de plaats. Je leven krijgt een andere betekenis. Dat gaat gepaard met vaak heftige emoties en gevoelens van bijvoorbeeld onzekerheid en angst. Het op je eigen tempo mogen doorleven van deze levensfase is daarbij het uitgangspunt. Ben je op zoek naar proffesionele ondersteuning? Dan wil ik graag met je meekijken naar wat er nodig is?

Ik bied je op een liefdevolle en professionele manier ondersteuning, daarbij maak ik dankbaar gebruik van de bijzondere gaven van paarden.

Waarom paarden zal je misschien denken? Paarden zijn zeer sensitieve en gevoelige dieren, met hun zachtheid en doortastendheid leveren ze een waardevolle aanvulling. Ze bieden warmte en troost en laten je weer bij jezelf komen. Nemen je zoals je bent en hebben geen oordeel. Geven je enkel dat wat nodig is en laten zien wat helpt om met deze situatie om te gaan.

2Believe Care is er ook voor partners, kinderen of andere mensen in je omgeving. Voor hen is het net zo belangrijk dat er aandacht en een luisterend oor is. Te leren hoe zij dichtbij zichzelf kunnen blijven en kunnen omgaan met de situatie. 

Ik hoop met 2Believe Care een waardevolle aanvulling te kunnen leveren in een stuk begeleiding en ondersteuning bij ziekte en verlies situaties. 

Wil je meer informatie of weten wat er mogelijk is? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Judith Post, tel: 0645225366 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor het aanbod van de verschillende workshops kun je terecht op de informatiepagina van deze site.

 

 

 

"Het is niet te voorkomen dat er vogels van

droefheid landen op onze schouders,

Wel is te voorkomen dat zij nesten bouwen in ons haar."

(Chinees gezegde)IMG 2529 1-compri